23 Nisan Çosku ile Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Sungurlu’da düzenlenen törenlerle kutlandı.
Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Güven Yılmaz’ın çelenk sunmasıyla başlayan kutlama programı Mahmut Atalay Spor Salonunda düzenlenen etkinlikle devam etti.
Törene Kaymakam Mitat Gözen, Garnizon Komutanı Üsteğmen Osman Polat, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Milli Eğitim Müdür Vekili Güven Yılmaz,parti başkanları, daire amirleri, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Programda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında derece giren öğrencilerin ödüllerinin verildi. Program halk oyunları gösterileri, semazen gösterileri ve şiirlerin okunmasıyla sona erdi.

Önceki SUNGURLU BELEDİYESPOR, DÜVENCİYE PATLADI : 6-1